| gurlZ_SisNbrO |™
~ LOve iS nOt EaSy LiKe The LoVe's StOry In NoVeL ~ ~ LiFe is Not EaSy LiKe tHe MoViE ~

~Secret.....syhhhhhhhhhhh

12:39 PM
Huhuhuhuhu...org cbuk braya, aku nga spupu aku lak cbuk curi2 kuar date. Hehehe...prkra yg x dirncang. Aku jnji nga kazen nk ikt sama kuar p bndar n aku x de lak ckp bf aku nk join sama. So...mase ngah cbuk nk thn tksi, kazen aku bru gtau yg bf ye pn join sama n mase 2 on de way dr p.mas ke p.pth. Hahahaha aku gelak. Aku pn gtau r yg bf aku nk join sma. Then kmi brtiga ( aku ngan 2 org kazen), brjnji jngn bcorkn rhsia sapa ma abh kiteorg tau kmi kuar date sama2.

Hehehe...so, mula2 Lie mai (bf aku). Kami p pusing2 bndar smntra tunggu Lan (bf spupu aku). Truk jgak kiteorg kuar dr kul 12 kul 4.30 baru sapa umah. Dah la jam sbb kuar time raya. Tp kiteorg trpksa kuar gok. Sbb aku nga kazen aku tuh nk lph rndu...huhuhu. Kak spupu aku 2 lak (Lan bf kpd adik ye), sib baik sporting. Leh tima khadiran Lie n Mat Lan ikut kiteorg.

Lie join kiteorg sapa kul 3.30. Ye nk p knduri khwn kwn ye. So....huhuhu..cedey la, kna brpisah....heeeee. Lam ksibukn nk blik, kiteorg srh Mat Lan atr kmi br3. Pe2 hal timbul, kmi tanggung. Fuhhhh...slamat. Kami slamat smpai umah n jgak crita kami masih lg trselamat. Crita kmi lg trselamat bila sorg dmi sorag antra kami blik smula ke u n ke tmpat kje. Spupu aku blik ke uum, aku ke upsi n kak spupu aku blik ke bangi.

Read On 6 comments

~ YeA3..nk baLIK...

5:46 AM
Yahooo.......dh nk blik dah lusa. X sbar dh aku nk blik umah.....tp yg sedey nye, sbb aku dan bsahur skali jerk kt umah n berbuka 2x jerk....2 yg sedey nye.

Tp x pe, dah kira ok la tuh. Yg pnting, aku sempt jgak sahur n buke pose kt umah. Ok!

.........SELAMAT HARI RAYA........



Read On 2 comments

~Menghitung hari

9:47 AM
Cehhhhhhhhh....cm tjuk lgu jerk. Tp meme btul aku menghitung hari untk blik umah. Dah x sbar nk blik umah. Bukn sje x sbar, tkut pn ada nk brdepan nga fam aku. Tp orng ckap, Alang2 mnyeluk pekasam, biar smpai ke pngkal lengan. Alang2 aku dh trus trang nga fam aku sal "dia", so aku kna truskan jgak rncngn aku nk knalkn "dia" nga fam aku. Tu la, bru pdan nga muka aku. ingtkn dh brani, tp upe2nya msih x brani. X brani nk brdepn ngan ketua lam kuarga aku. Sib baik ma ku sporting, leh jgak aku gne ye jd jln org tngah smpaikn hsrat aku kt abah. Ma ckap, abh senyap jerk. Yg senyap 2 la yg aku tkut. Skali wk kuar ayat power ye tu, leh kcut prut aku. silap2 aribulan mngecut ati aku ni. Jd moyok smacm. Aku ni tngok je mcam dh bsar, skali kna mrah mogok jgak, brkurung je lam blik.

So, aku ingt nk ckp sndri nga abh. Sush la plop gne org tngh ni, respon x brapa nk nyala. Dri aku kna mrah kat umah, baik aku kna mrah kt rumh swa aku ni. Nati x de la mood kucar kacir nga x la ilang smangt nk brkobar2 nk blik rye. Tp, 2 la. keberanian tuh x de. Hmmmmmmmm...what should I do??? Tngok dlu la cmne. Kalu tkut gak, ckp face 2 face nga abh kt umah je la...huhuhuhu.

Read On 4 comments

~ Its shinning Again...

9:49 AM
Kite pn tau kan, d sebalik kgembiraan pasti ada something yg trsembunyi. Just like me. I'm starting to feel happy again. Hopefully, my happiness will be end just like i want. Arap2 nye, fam aku leh tima pe yg aku wak kali ni. Maybe, kali ni aku wk bnda yg brbeza dr yg aku nah wk,thats y aku rasa dh besdia nk brdpan nga fam aku. Arap2 nye, dh x de hlangn cm dlu. Aku hnye arpkn, pnerimaan +ve dr fam aku. Hrapn aku kali ni tinggi. I dont wan to feel upset like b4, looking at my dreams destroy.

Aku jgk arap ape yg aku rncang dpt jd knyataan. Dan aku jgak arap, suma ni dpt keredhaan dr Allah n jgak dpat rstu dri fam kmi. Aku jgak arap bnda yg baik dpt dprceptkn. Suma hrapn aku brgantung pd NYA.



Read On 4 comments

About Me

My photo
PasIR pUTeh, QeLaTe, Malaysia
NotHIng SPeCiaL As A StuDeNt, LiFE FULl With ASSigNmENT AnD LectUr..

Online Status

Shoutbox


ShoutMix chat widget
Add to Technorati Favorites

Link Me Back

Blog Archive

| gurlZ_SisNbrO |™

Feed

| gurlZ_SisNbrO |™