| gurlZ_SisNbrO |™
~ LOve iS nOt EaSy LiKe The LoVe's StOry In NoVeL ~ ~ LiFe is Not EaSy LiKe tHe MoViE ~

~ wHaT iS tHiS??

9:09 AM
Hadiah yang anda beri kepada kawan/kekasih/ isteri/suami anda mempunyai maksud yang tersirat…

JAM TANGAN… … … Tanda mengingati setiap masa dan waktu.

CINCIN… … …. … .Tanda ikatan kasih yang abadi.

GELANG… … … … .Tanda mesra

RANTAI LEHER … … .Ikatan cinta yang perlu perhatian.

SUBANG… … … … .Tanda penghargaan dan penghormatan.

KASUT… … … … ..Sentiasa mengambil berat/prihatin.

PAKAIAN/KAIN. .. … .Semoga kasih berkekalan dan dekatselalu.

PAYUNG… … … … .Tanda kasih dan sentiasa ingin melindungi.

MINYAK WANGI… … .Tanda cinta

BINGKAI GAMBAR… ..Sentiasa merindu dan tak ingin berjauhan.

BUKU… … … … … Bersifat terbuka dan bertolak ansur.

BUNGA… … … … … Tanda perkenalan dan tanda sayang

COKELAT … … .. semanis cintamu.

LAGU/CD/KAD UCAPAN … … … mengabadikan cinta

SEJADAH DAN ALQURAN… … … tandanya kekasihnya ituvmenyayanginya dunia
dan akhirat.

Satu lagi… . zaman mellinieum.. . .

HANDPHONE… tandanya… . kau jangan lari dariku!!!!.. . .. .aku kan cari
kamu walau dimanapun… melainkan kalau handphone tu ditutup… ..

HADIAH PALING BERHARGA DALAM DUNIA!! MASUK MEMINANG… … tandanya dia serius dan betul2 seriussssss...!!!!

=) aku copy paste dr internet...qua3...

Tapi kan......
Huhuhuhu...aku dpt 2 cincin....pe mksudnye...???

What are the meaning for this????
Read On 3 comments

~ StoP

8:47 AM
Srop from blogging...examakn strt 1 minggu agi. Ma abh aku punye demand tinggi mentang2 aku kapel terang2, siap bg warning pstikn dpt dekan agi...adehhhhhhhhhhh....ni yg payah ckit ni...ada 3 paper killer sem ni, ngak tau dpt jwb ke x...qua3...

Bile pk balik, go on je la, usaha dlu baru btul...ni usaha x dak...duk pk dpt ke x, dpt ke x...kmfem la x dpt...so...what i'm going to do is...struggle..working hard....huhuhu

Tp kan.......rndu nk balik umah r......ma dop bg balik...jeles tngk member2 balik umah....uwaaaaaa...ni dh masuk bab emo ckit....rndu ngat kt fam trutama hero cilik aku tuh....huhuhuhu...rndu kt 'dia' pn ada jgak...dh 3 ari x tngk muka...sob2...sedey...ye p kem rkan muda lorrr....

Huhuhuhu...aku stop fron blogging, bkn stop from loving...hahahaha....kna bhagikn mase btul2 ni n make sure 1 jm stip ari kami msti brsua muka..yes!! i can do it...insyallah...aminn....(pstikn 2 bnda d lakukan dngn baik dlm 1 mse...chaiyok2..gambateh...!!!)

Nad...u must stdy hard for the final....!!!
Chaiyok2!!
Gambateh...!!!

Read On 0 comments

~HahaHa...

9:33 AM
Ada org dengki nga aku. Orang yg bsuk ati tuh (hanya Tuhan yg tau), p crita kt fam aku yg aku kuar snyap2 nga bf aku. Never mind la...wlaupn kna mrah, ma abh aku xkn mrah truk pn. Sbb ma abh aku tau jnis pranga aku cmne, skali wk slah aku trus jd serik. Lgpn, aku pn dh nk exam. Ma abh aku pn consider la, x mrah truk2, sbb tkut aku tensen. Aku tnsen ke??? Tensen la jgak, tp untk smalamn jerk, ari ni aku dh hepi blik. Live must go on. Wk salah msti kna ngaku, nati dop brkat aku blajr (jtuh rizat aku, kna repat sem, lmbat aku khwin...hahaha)..hahaha...lgpn aku ank ma, x reti nk nipu ngat, x brday nk nipu nga ma... So, lpah ni maybe dh x de dah dating. Never mind, bkan aku kisah ngat pn. X kuar date doesn't mean yg cinta aku pn ancur...btul x??

X pe, ni ujian bg aku. Memandangkan ma abh aku dh x bg kuar date, so...aku kna tumpukan pd stadi aku. Lpah tuh, aku nk tntut jnji nga abh.... Abh ckap, abis je aku stadi, aku leh khwin trus walaupn x posting agi... Yes2...huhuhu...cm gtal nk brlaki jerk aku ni...hahahaha...

X kuar date doesn't mean kmi dh x leh brhbung. Ada bnyk cre lagi...(except kuar date). So, leh jgak kalu d pk blik gne 3G...hahaha lg live.. Pdan nga muka sape jeles nga aku. Tp, cdangn ni masih lg dlam prtimbnagn... So, gne cre lain...hehehehe.

Live Must Go On...Wak slah msti ngaku...hehehe. Abg...syg syg abg...dont worry, niat baik msti brjya...Insayaallah...Orang yg dengki xkn idup aman...Aminn...

CHAIYOK2!!! STUDY 4 FINAL
&
4 MY FUTURE...GETTING MARRIED AS SOON AS POSSIBLE...HAHAHA

@ Ya Allah, bri aku kekuatan..jgn blik nati ma abh aku mrah dh ler...huhuhu...
Read On 2 comments

~PenGuMuman

11:00 PM
Maybe, ini entri terakhir aku untk sem ni. Aku nk tmpu pd plajaran. Jupe lak sem dpan...huhuhu
Read On 2 comments

~Pe mkSud PngoRbanan DalaM CintA??

8:44 AM
Ni pendapat bg dri aku sendri. Aku nah kapel 3 thn nga orang lain sblm aku kapel nga abg aku ni. 3 thn mase yg pnjang, sapa aku sndri pn x sangka 3 thn brthan tp akhirnye ptus jgak. Maybe slah aku @ salh ex aku @ 2 2 salah. Mudh nk dikatakn lbeh kpda salh aku. Aku dh x leh tima ex aku lg. Bnyk sbb abnrnye, salh satu nye bila fam brtegas x nk tima. Ex pk prkra tu mudah sdangkan aku dh cbe slow talk nga kuarga tp kuarga tetp jgak brtegas x nk tima. Antra sbb lain lak, ati aku sndri dh mula twar ati trhdap nye. Bkn aku x nah usaha nk kekalkn hbgnan lame, tp ati prasaan jiwa aku dh mula trtekan. Sapa bile aku prlu sksa dri sndri???

Sesetengah org pk maybe aku ni pntingkan dri sndri. Sbulan clash, aku dpt yg lain. Aku bkn desperate nk dptkn org baru, tapi aku mula selesa nga abg aku ni. Tmbh lak, bile fam aku mula trima khadiran abg aku ni. Ape lg yg aku nk mlainkan restu kuarga aku. Malah, bkn stakt ma abh aku trima abg, pk sdara n nenek aku pn suka kan abg aku ni.

Aku tau ex x dpat tima knyataan ni sbb aku tau ye msih syngkan aku. Tp aku ada hak untk bhgia. Aku ada hak untk khidupn aku sndri. Aku tau dirinye trseksa, tp aku prlukn pngertian darinya aku inginkn hak aku untk brsama org lain. X de bnda lain yg aku mitk, mlainkan ex aku brhnti dr brhrap. Maybe aku bukn org yg sesuai untk dirinya. Aku hrap ngat, ye dpat cri bhgia nga org lain. Aku jgak hrap ngat ye dpt lupakan aku. Aku amt hrapkan ye brhnti dr trus hrapkan aku n jgak dr trus hbungi aku.
Read On 0 comments

~AlamAkkkKKKK

8:49 AM
Huhuhuhu...skrng dh minggu 11. Assignmnt x nah nk abis, final lak kohor dkat. Adeiii...yg aku x leh thn ngat peel prof iorganik aku tuh. Dlu awl2 sem, kiteorg tnyer sal xsimen ckp x nk bg, knon2 nk bg mrkah free jah. Skarng, hampeh lorrrr....kna wk xsimen lak..tp sib baik srh wk xsimen group, kalu individu jenuh r. Nk cri mklumat sorang2, nk taip agi, edit agi...adeiiii...tnsen lorrrr.

xsimen lain lak, bile la nk siap2. Huhuhuhu...ltih daaa pk sal xsimen. Ni yg wk tnsen ni. Rasa nk blik umah, mkn tido tngk tv n khatam novel...huhuhu x mmbangun otak aku.

Yg pntingnye, aku nk blik umah cpat2. Uwaaaaaaaa.........
Read On 11 comments

About Me

My photo
PasIR pUTeh, QeLaTe, Malaysia
NotHIng SPeCiaL As A StuDeNt, LiFE FULl With ASSigNmENT AnD LectUr..

Online Status

Shoutbox


ShoutMix chat widget
Add to Technorati Favorites

Link Me Back

Blog Archive

| gurlZ_SisNbrO |™

Feed

| gurlZ_SisNbrO |™