| gurlZ_SisNbrO |™
~ LOve iS nOt EaSy LiKe The LoVe's StOry In NoVeL ~ ~ LiFe is Not EaSy LiKe tHe MoViE ~

~ Lupa lak...

8:04 AM
Ari tuh kae, aku ada la curi2 kuar date nga pkwe aku. Ma abh aku tau ngamuk sakan la... Takut jgak aku nk balik umah, tkt kna rotan, tp kae...fuh lega, abh aku x de rotan & jgak x de mrah cuma...kna mkn klepek masin & msam je la. Huhuhuhu...panjng jgak la abh brsyrah, aloh lectrer wi syarahan. Well...mula2 tuh abh aku x nk snyum pn kt aku, x leh gura pn sbb trasa ati nga aku...tp dh nk wk cmne, pe2 pn aku tetp ank ye, ank mnja abh plop tuh..lama2 kmi rpat balik la...kalu x rpat, abh aku xkn bg nye pkwe aku dtg umah sari sblm aku mai blik kt upsi...

So, pkiran -ve yg aku duk pk sblm balik lpah exam sem lpah, x 1 pn yg trjadi. Aku ingtkan abh aku dh x bg aku kuar p bandar dah, tkut aku kuar date senyap2 lg. Well, aku still dapat kuar...abh ckp ye x halang kebebsan aku kt umah, cuma srh aku pk yg mne baik yg mne bruk. Erm...biasa la ma abh msti nk yg baik kan. So, aku x kuar jupa la nga pkwe aku tuh, lme jgak kmi x jupa...erm dkt 6 bln. So, aku slow talk nga abh mitak izin abh bg pkwe aku dtg umah. Alhamdulillah, abh aku bg, 2 pn aku kelentong ckit...hahahaha. Trpksa la klentong, rndu maaaa dh lama x jupe..kalu x jupa lak ari tuh, nati dkat staun aku x jupa bila aku dh dtg upsi...huhuhu.

So, bila dh dtg upsi, napok gayanye bln 5 ni plop ler kmi jupe...huhuhu...sedey maaaa.....trpksa la arpkn ym nga webcam..kalu x, jd la cm pungguk rndukn bulan...kua3...(ye ke????...erm...bley la...). Well, pe2 hal arapnye x msalah la lam hbngn aku nga pkwe aku ni...mklum la, duk jauh plop tuh, msing2 bzi nga kije sndri...

Ya ALLAH, kuatkanlah ati kami n hbngn kami....Aminnnn

P/s : jiwang la plop aku ni...heeee

Read On 0 comments

~Welcome bAck...

9:02 PM
Huhuhuhu....ucap kt dri sendri...tp x pe la, meme aku bru abis cuti sem n masuk balik blajar untuk sem 6... Wahh...dh sem 6 upenye aku, tinggal 1 sem jerk lg sem dpn untk aku blajr kt upsi n then kna praktikal....huhuhuhu.

Tp masalhnye skrang, aku 2 org je lam sewa aku ni...aku pn heran, x de org baru ke nk masuk gnti rumate aku nga hausmate aku 2 org...(mknenye 3 org la dprlukan, ada sape2 nk msuk??...huhuhu). Boying yg tramat bila duk 2 org jerk serumah, blik lain2 plop 2... Asyik trperap lam blik jerk...bila bdak 2 p klas, tinggal la aku sorg2 lam umah...

Nver mind la....sib baik la umah aku ni btul2 dpn kolej, kalu tidk jgn arap aku nga bdak 2 brani duk 2 org 1 umah...sunyi beb...huhuhu.

Truk jgak la aku sem ni, dpt lectrer strict ramai...x strt blajar agi dh gtau time nk wk kuiz, 2 minggu lg plop tuh.. Awl2 sem mne la aku ada mood nk stadi, tp kalu dh cmni peel lectrer, napok gaya trpksa la aku ikt rntak ye. Pah tu plop, assignmnt bnyk lak kna wk individu..pnat beb...ingtkn bile dkat sem2 akhir, kije dh kurang tp clap, mkin brtmbah lak... Nk pegi enjoy nga mmber pn kna pk bnyk kali, tkt bazir masa...huhuhu.

Well, ape2 pn kna jgak truskn...dh nk abis blajar dah....x sbar aku nk abiskn 2 sem agi...

Chaiyok2!!
Read On 0 comments

About Me

My photo
PasIR pUTeh, QeLaTe, Malaysia
NotHIng SPeCiaL As A StuDeNt, LiFE FULl With ASSigNmENT AnD LectUr..

Online Status

Shoutbox


ShoutMix chat widget
Add to Technorati Favorites

Link Me Back

Blog Archive

| gurlZ_SisNbrO |™

Feed

| gurlZ_SisNbrO |™