| gurlZ_SisNbrO |™
~ LOve iS nOt EaSy LiKe The LoVe's StOry In NoVeL ~ ~ LiFe is Not EaSy LiKe tHe MoViE ~

~About Him...

12:49 AM
Well, stiap orang impikan mempunyai pasangn untuk disayangi, dikasihi n juga sebagai tempat untk mengadu sewaktu susah n snang. So, cm aku jgak menghargai seorang lelaki yang sayangkn aku. Entri kali ni lbih kpada nk ucapkan trima kasih kpd abg sbb trima aku yang srba kekurangan n jgak krana sabar dngan khendak ma abah aku yang bgitu tegas lam bab kuar dating...hehehe. Pngalmn curi2 kuar date kali prtama meme x dpat nk dlupakan, mengamuk sakan ma abah aku. Kami sama2 salah, dh tau org tua x suka tp wk jgak...huhuhu...tp aku brsyukur sbb ma abah aku x wk tindakan tgas hingga halng abg dtang umah jupa aku..(yela dh nk kuar date x dpt, slh satu caranya nk jupe abg kna dtang umah ler..meme x de privasi sbb ma abah ada sama hingga nk sembang pn x dpat sngat tp skurang2 nye ok la dpat jgk lpah rndu sbb lama x jumpe...).

His name is Mohd Salehin Bin Abas.... Erm..thun ni umo abg dh 26, aku lak 23...(sbnrnye kalu ikt bulan bru masuk 22 thn..hehehe..sush main nga org yg x nah nk ngaku usia smakin lama smakin mnginjak naik...huhuhu) Keje abg lak, erm...sush nk ckap sbb abg ni flexibel, mcm2 keje abg wk as long as abg mampu...n paling aku ingin ucap, Trima kasih sbb bg adiah nset yg ada 3g, mklum la nset aku x 3g, so abg bg nset bru nk mudahkn hbungan kmi...sblm ni kmi slalu chatting, tp dsbabkn msing2 dh mula bzi nga kje masing2, kmi jrang chatt, so abg gna alternatif lain utk wk kmi still keep in touch 4 everyday...(2 pn time aku n abg free la...) Huhuhu....skrg mkin rse rndu lak kt abg sbb dmam...hehehe...gtal ckit jerk, biasa la time sakit ni la emosi ckit, nk prhatian nk mnja kan2...hehehe.

Huhuhu...x sbar nk blik cuti rye cina ni...ntah la, kalu xde aral melintang, ma abah aku x de msalah, kami rncang nk knalkan mak abg kt ma abah aku...(sbnrnye lbih kpda aku nk knal nga mak abg..huhuhu). Complicated jgak la jd anak slung, sbb ma abah aku kalu leh nk aku keje lu bru pk sal khwin, tp abg aku lak kalu leh awl, khwin awal...2 la..trsepit tngah2 antra org yang aku syang..tp tanggungjwb aku lbih kpda fam aku, so kn bg tmpuan pd fam 1st, hopefully abg fham condition aku, bkn nk ktepikan abg tp kna sbar n uruskn hal kmi skit dmi ckit...Well, cinta jarak jauh ni perlukan pngorbanan la ckit sbb susah nk jumpe, yg pling pnting kprcyaan...tp rasenye x masalh kut, msing2 ingt status masing2 tmbah lak bila dh mlibatkn org tua tau hbngn ni sush ckit la nk wk hal sbb ma aku slalu tnye progress sal hbngan kmi...huhuhu...

Miss him so much...arap2nye Tuhan kekalkan hbungan kmi n x de masalh lam hbungan kmi. Smoga sgalanye brjln lncar mngikut prancangn yg kmi aturkan. Thank 4 u my love bcoz love me n keep me in ur heart...

I LUV U SOOOOO MUCH

Read On 1 comments

~Beh...Nk pgi aGi...

7:31 AM
Huhuhu...sbtu lpah 2/01/2010, aku n de geng pgi brcuti kt genting....beh oi...sjuk giler. Kiteorg p time kabus pnuh, x dpt nk main suma prmainan outdoor. Ada ckit je kiteorg main, bnyk duk pluk tbuh sbb sjuk nga cuaca brkabus n jgak cuaca ujan. Kalu p nga psangn tntu lg beh kan, sjuk la katakan...hahahaha...

Prcutian on de sport kiteorg rncng, sbb sem ni dh mula bzi nga proposal tesis. Well, prcutian ni jd dngn jayanye sbb duit biasiswa masuk awl..kami 6 org 1 geng, 4 org dh dpt duit cuma 2 org jerk ptptn x dpt lg. Pe lg, masing2 tlong bru beh dpt brcuti sma2... Kmi pgi sarian jerk, nk stay sana knfem la x dpt, mhal beb pnginapn...mkn lg, nati x ckup bajet wk bljar sbb gme outdoor pn dh kna byr RM 44 ya...tp brbaloi la, mklum la x nah naik ke pncak bukit, duk kwsn sjuk... Huhuhuhu...pnglmn yg mnkjubkan...

Well, aku ingt nk g lg...pgi brcuti nga org trsyang msti lg sronok kan2... Brhibur sma2, main sama2, leh pgang tngan sbb sjuk...hahaha...(miang ckit2 jerk...hehehe). Hahahaha...yg aku x tahan, aku pning lam skyway..mne x pning, tibe2 jerk skyway brti tngah2 hutn tinggi lak tuh, 3x plop tuh..lpah tuh duk main brayun...mcm buaian...buai laju2...kahkahkah....

Inilah geng aku...


Erm, kalu org klate ckp "darat"...leh la kut d kira drat sbb x nah pgi kt cni....enjoy sakan maaa.... Tp beh la...nk pgi lg la kalu ada duit lbey, pgi trip nga fam lg beh...leh tngk adik2 duk enjoy sakan...huhuhu.
Read On 1 comments

About Me

My photo
PasIR pUTeh, QeLaTe, Malaysia
NotHIng SPeCiaL As A StuDeNt, LiFE FULl With ASSigNmENT AnD LectUr..

Online Status

Shoutbox


ShoutMix chat widget
Add to Technorati Favorites

Link Me Back

Blog Archive

| gurlZ_SisNbrO |™

Feed

| gurlZ_SisNbrO |™