| gurlZ_SisNbrO |™
~ LOve iS nOt EaSy LiKe The LoVe's StOry In NoVeL ~ ~ LiFe is Not EaSy LiKe tHe MoViE ~

~TensiON...!!!!!

2:49 PM
Yup..aku tension...!! Sedey pn ada..sedey sangat2..x tau la nape msti rase cm ni. Bila kita ckp trus terang pn salah, x cakp pn salah. Rasa trsindir pn ada..kita kwn nga org yg kita knal jerk, x niat pn nk menggatal nga laki lain. Tapi, tgur rasa cm nk sindir jerk...ntah la, maybe aku trasa sbb prubhn hormon kut, dh dkat nga date nk 'Cuti Khas'..selalunya mcm ni. Prkara kecik aku besarkn wk mkin serius.

Tp, aku memang snsitif time2 cmni...silap2 aribulan, leh wk jd gaduh bsar. Kalau iktkn ati aku, memang aku nk cri gduh..nk off kn hndset, phtu duk diam.

Dia plak tgur mcm la x knal sape aku, dh nk hmpir stahun brsama, cm masih syak nga tingkah laku aku. Uwaaaaaaaaaaaaa......sedey ni.

Aku pn x tau pe masalh skrang ni...aku trasa ati ke? Tensen ke? Moody ke pe????? Alahai...pening2...

Bila tiba saat camni, aku rasa nk nangis puas2..phtu, nk tido tnpa gangguan. Tp, kalu aku nangis, nati mata aku sembap... Uwaaaaaaaa....x de satu pn yg btul. Kalu x de plihan, aku gne treatment lama, nangis phtu tido... Bila tiba saat cmni, aku mula nk salahkn dia 100%...alasn prtama yg aku nk gna, dia p mancing x hiraukan aku pn!!! Alasan ke 2...dh tau ujung minggu je ada mse free, bkn nk ambk tau pasal aku pn, lepak nga mmber dia lg penting..uwaaaaaaaaaaaa. Alasn 3..dont know wk to say...I miss u...!!!!

ARGH!!!!!!!!!!!!!!! Susah btul nga jiwa raga aku ni... Think +ve...pe lg, tido la snang, bkan org tu tau pn msalah jiwa kacau aku ni...

Sedeyyyyyyyyyyyy...sob8... =(
Read On 1 comments

~EngaGed @ NoT???

11:19 AM
Huhuhuhu.....aku x tau nk wk kputusan pe... Papa tnye aku pe pndapt aku kalu kami engaged bln 12 ni?? Aku x dpt bg jwpn kt Papa..aku tkut ma abh aku x stuju je...tp Papa srh aku cba slow talk nga ma abh. Bila pk sal bnda, aku tau Papa nk pstikan aku jd hk dia, x de lg org akn msuk mintk aku lgi lph ni.. Cdangn Papa btul sbb kmi pn serius nk brsama hingga kmi khwin n together forever...cuma mslah sal famli aku jerk nk aku btul2 abiskn blajar lu. Papa wk cmni pn ada sbb gak, ye kalu blh nk cbe ushakan spya aku x dpt posting jauh2, dpt tmpt dkat je snang utk kmi brhbung.
Kalu tnye aku, kmfem la aku nak...hahahaha (cm gtal nk khwn jerk)... jeles tgk mmber dh khwn, hepi jerk... Well, kna blik bncng nga ma elok2 ..kalu ma x brape knan thats mean abh aku pn sma la tuh...huhuhu... Kalu plan bln 12 ni x jd, trpksa la kmi gne plan B...khwn trus bila aku dh kje... Tp, kalu aku engaged x de la aku rsau ngat sal Papa yg suka ngat kuar mlm (tp kuar mlepak kdai mmber ye jerk bkn kuar cri pmmpuan lain), sbb ye akn trikt nga tali iktn yg kmi ikat...(mcm la Papa aku ni playboy...tp kalu ye playboy, sejrh mungkin brulang...huhuhu...mcm tjuk lgu la plak....).
Pe2 hal..aku nk blik bncng nga ma aku lu blik bln 8 ni... Hopefully...x de mslah...(thats mean, ma abh aku x mngamuk nga prtnyaan aku ni...kua5)...
Read On 4 comments

About Me

My photo
PasIR pUTeh, QeLaTe, Malaysia
NotHIng SPeCiaL As A StuDeNt, LiFE FULl With ASSigNmENT AnD LectUr..

Online Status

Shoutbox


ShoutMix chat widget
Add to Technorati Favorites

Link Me Back

Blog Archive

| gurlZ_SisNbrO |™

Feed

| gurlZ_SisNbrO |™