| gurlZ_SisNbrO |™
~ LOve iS nOt EaSy LiKe The LoVe's StOry In NoVeL ~ ~ LiFe is Not EaSy LiKe tHe MoViE ~

~Pe Maksud Tangisan D Mlam Pra Graduasi arI tuh???

10:17 PM
Apa mkna tangisan d mlm itu slepas tp masih timbul isu prgaduhan dgn rkan?????

Aku sndri pn x pham. Menangis bgai nk rak. Apa mksud tangisan tu? Adakah sbb ikut org lain sedey, kita pun sedey, ikut sama nangis. Kalau x clap aku, masing2 dh mintak maaf, mintak ampun, mitak halal, ucap thanks slama ni jd kwan yang baik, sntiasa ada d cc bila sush n snang, brsabar dgn krenah nya...n apa2 lagi la..... Tapi last2, timbul isu prgaduhan. Lbh snang nk cakp, perselisihan faham. Tolong la....apa motif kwn yg lain berusaha arrange dinner sdangkan kita berpecah belah, bergaduh, duk trasa ati. Berkwan bukan sari dua, bukan sminggu dua, tp dh bertahun2...hmpir 4 thn... adakh msa yg pnjg masih x ckup shingga masing2 x bley nk knal pasti, x leh nak agak, x leh nk rasa peel pranga rkan sndri, x bleh knal rkan sndri dgn baik???

Ya Allah...memang sedey. Aku x nafikan aku sndri pn ada buat salah. Lbh mudah aku pn ngaku, aku pn trasa ati. Aku msej suma org, gtau soft copy assignment aku dh email, mitk tolong bg pndpat yg mana satu lbh sesuai. Last2 timbul isu aku yg print assignment tu. "Assignment dh print ke? X tau, nadia yg print". Hello...mcm mna aku nk print x de sorang pn bg respon, x de sorang pn bg pndangan yg mne elok. Kalu aku print yg x elok kan, x puas ati trjejas la mrkah. Ni assignments group. X tau la pulak last person yg edit dia yg kna print tnpa minta pndangn yg lain. Aku minta pndangn, x ckap pn "Tlong siapkn part aku, x de masa"...just tnya "Tlong bg pndapat yg mna lbh elok".

Well, aku tau suma org stress sbb tesis. Ok fine, memang aku mengaku tesis memang buat suma org pnat, buat suma orang mudh tensen, mudh nk mrah2. Tp sometimes tngok situasi jgak la. Ati tenang akn membntu buat kerja dengan baik. Kalau ati dh sakit, xkan ada prkara yg brjln dengn lncar. Akan mula la timbul gangguan orang ke3. Mula x ingat kwan, mula nk mrah.

Ini bukn stakat nk bg pringtan kt yg lain, ini jgak pringatan bg aku sndri. Aku pn x lari buat clap. Kdang2 aku lbih truk dr yg lain..brhati batu. X prnah ambik tau psal yg lain. Ckap lpas jer. Tp ingt la, pe mksud d sbalik lagu "Friend Forever" kalu kita msih duk gaduh, duk msam muka.


Read On 1 comments

~meMory 15/10/2010

8:06 AM
Well, tarikh ni amt brmakna sekali...course maths arranged dinner. Aku join sama...mulanya x nk join, tp dpt support dr yg trsyang, aku pn join la. Yg pastinya, mlm tu memang best. Suma bertukar persalinan, jd meriah..lip lap, berselendang. Aku pn kire join sama la melaram..tukang mekap adalh member aku sendri, Cik Afifa..heeee

Everything very interesting, yg paling x leh tima...aku catwalk dpan dotang...hahahaha...slh 1 daripada plan diorang, suma org kna catwalk. Aku buka spec phtu jln...ganas syiot..lpah bru pk...Alamak..!!! malunya aku...!!!! Benda dh lepah daaaa....x dpt dselamatkan...huhuhu

Mkan..uih x yah ckp..bnyk giler aku mkn..padan r nga byaran yg dknakan..kihkihkih. Yg lg best, kmi 1 geng 6 org buat performance..yg x thnnya, paka bukn main lawa, melaram bukan main dahsyat, tp perform lagu nasib..ada aku kesah?? huahuahua...

Everything amt menarik..setiap org nga gaya trsendri. Satu kenangan yg susah nk d lupakan. Tinggal sebuln je lagi dengan dirag, next sem dh x jupe daa...dh praktikal. Aku lak balik praktikal kt Klantan, dkat nga umah aku..erm...
Thanx friends sbb uruskn Dinner yg beSt Memang De bEst ni..!!!
Read On 0 comments

~KeGiLAan..!!!!

11:35 AM
Hahahaha...gila ada banyak maksud sebenarnya. Ada gila duit, gila shopping, gila enjoy...n banyak agi as long as tak gila bayang, tak gila kat laki/ bini orang..AND yg paling penting bukan gila akal fikiran (psiko/ tak waras) huhuhuhu.

Pengurusan masa n minda amat penting. So, disebabkan tensen, aku layan lagu Hindi..tak salah kan3..yang penting aku tau cmne nak kurangkan tensen nati jd tekanan perasaan yg boleh membwa kpda "Gila Akal Pikiran"...bahaya weiii...mitak-mitak dijauhkan.

Tapi aku ada kegilaan yg amt bahaya..leh wk sakit Jiwa taw..aku gila kt seseorang tuh, of course ler my Beloved Boyfriend..heeee...Mama Love Papa very much..

Well, sem ni trlalu bzi. Jrang brhbung. Nasib baik gila rndu jerk..hahaha... Sekarng, ada yg lg truk aku gila..nk tau pe??? Secret..heee

Tapi, bab gila bayang ni tak dapat nak bantu. Aku rasa la, bila satu-satu perhubungan di mula dengan penipuan, ia nya takkan kekal lama. Bila semuanya dh tak ada pe2, baru nak mengaku dulu tipu jerk. Well, bila dh tau kna tipu, lagi la tak de kompromi..betul tak??? betl kan3...

Alamak..dh lewat daa...kje x jlan2..hua3... Ni lagi 1 gila...gila tenet, gila fb..1 kje tak jalan.. K la..tata...

Read On 0 comments

About Me

My photo
PasIR pUTeh, QeLaTe, Malaysia
NotHIng SPeCiaL As A StuDeNt, LiFE FULl With ASSigNmENT AnD LectUr..

Online Status

Shoutbox


ShoutMix chat widget
Add to Technorati Favorites

Link Me Back

Blog Archive

| gurlZ_SisNbrO |™

Feed

| gurlZ_SisNbrO |™