| gurlZ_SisNbrO |™
~ LOve iS nOt EaSy LiKe The LoVe's StOry In NoVeL ~ ~ LiFe is Not EaSy LiKe tHe MoViE ~

~Alhamdulillah, tmat sudah segala2nya...

9:42 AM

Semalam, 3 Disember 2010 adlh last day aku hdapi exam d UPSI...2 paper aku tmpuhi semalam. Sem ni adlh sem akhir aku kt cni, lpah ni aku blik praktikal kt Klate.. Insyallah kalu x de msalah, aku dtg pd Hari Konvokesyen thn 2011..

Alhamdulillah, brjaya aku tmatkan tempoh pnagajian selama hmpir 3 thn 1/2 kt cni. Banyk saat manis n masam @ pahit kt cni. Paling xkn dlupakn, kwn2 yg syok masyuk nga aku, gen 1 kpala...huhu...i'm gonna be miss them a lot.

Jap je dh final sem, dlu bkn main lama duk kira lpah satu sem, ada lg sem.. Sekarang, saat kritikal yg prlu lalui adlh saat praktikal...no final, brgntung pd ilmu yg aku blajr d praktikkan dlm blik drjh. Takut gak sero, almklum la aku ni not a future perfect teacher. Dh ler kna ngajr kut English, msalhnye English aku broken thap cipan...huhuhu. Paling teruk, kelncaran speaking aku either Malay @ English (of course ler broken English la beb..) pd klajuan thap mksimum. Entah boleh ke tak aku ni nk ngajar. Risau gak tkut students x pham sepatah hram pn sbb ckp cpat ngat...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Huhuhu...wlau pe2 pn, kna gak brusaha...last prjuangan untk degree. Insyallah, kalu ada rzeki lg aku nk smbung lg...x best ngajr bdak, naye kt bdak x fhm pe yg aku ajar...huhuhu..nati jd kes aniaya scara x sngaja lak...

Paling aku tkut, duit blnja..almklum la kalu dh blik tmpat sndri phtu praktikl lak dkat bndar especially psar borong Wakaf Che Yeh tu, abes la duit aku...mengalir laju cm alirn sungai..fuhhh...x smpai ujung prktikal, konfem poket kring ler...uwaaaaa. Tp yg best, tiap2 minggu leh blik umah..yea3..!!!

Well, sgala2nya ada kbaikn n kburukan...yg pling masyuk, dpt jupe nga Papa pn mudah...ni kna tunggu cuti sem bru dpt jupe. Kali ni snang, ujung minggu leh jupe kalu x de hal..kan3..heeeee

K la, last entri utk sem ni. Sem dpan la plop bru aku tulis cter bru. E2 pn kalu ada yg mnarik n aku rjin nk taip.. Bye2...Tata2...
Read On 0 comments

About Me

My photo
PasIR pUTeh, QeLaTe, Malaysia
NotHIng SPeCiaL As A StuDeNt, LiFE FULl With ASSigNmENT AnD LectUr..

Online Status

Shoutbox


ShoutMix chat widget
Add to Technorati Favorites

Link Me Back

Blog Archive

| gurlZ_SisNbrO |™

Feed

| gurlZ_SisNbrO |™